Take control of your mind

Människor brukar kring nyår alltid tänka; "new year - new me", och ge en massa nyårslöften de senare bryter. Jag har aldrig hört till den kategorin, har jag inte lovat mig själv en sak tidigare och kunnat hålla det så finns det inget magiskt med nyår som kommer få mig att hålla det bättre. Sedan, blir man inte en ny människa för att det blir nytt år heller. Men det är ju bra att detta finns så att många av oss kan få känna oss "pånyttfödda" och radera ut allt gammalt. Men din omgivning kommer alltid att minnas vad du gjort vilken högtid det än är. Däremot är det bra för dig själv att ändra livsstil ifall du lever ett osunt och destruktivt liv, vilket medför att du får en ny chans - bland nya människor.
 
Jag skulle vilja avsluta detta år och alla andra år där innan, med att säga förlåt till dem jag både medvetet och omedvetet sårat. Jag vill även säga till dem som gjort mig illa; Karman kommer till er också (för vissa har den redan gjort det), karman har ingen deadline."
Jag vill bli fri nu, från ältande, sorg, skuld och dåligt samvete. Det räcker! 
 
Alla människor begår misstag, alla människor kommer göra saker som sårar andra - hur försiktiga vi än försöker vara. Men karman slår på oss alla.
Bedöm inte ditt värde efter den skörd du skördar, utan efter de frön du planterar.
Du kommer att få skörda de nya fröna en dag, även om det till synes kan vara långt bort. Det är därför så viktigt att leva i nuet - inte i det förflutna eller i framtiden.
The doctrine of the soul | | Kommentera |
Upp