Löften

... är till för att brytas.
Nej, kanske inte. Jag brukar inte lova saker jag vet att jag inte kan hålla. När jag lovar något så ser jag till att försöka hålla det in i det längsta.
Däremot har jag de senaste åren gjort upp planer, inte löften. Man kanske kan säga att jag ser över mitt liv och vad jag skulle vilja få gjort under det kommande året. Det brukar inte vara några större förändringar, utan kan helt enkelt handla om att minska eller öka på någon aktivitet, beroende på vad för mål jag har.
Det blir såklart inte alltid som man tänkt sig, då livet ibland kommer emellan. Det viktiga tycker jag, är att ha något att sträva mot.
Det bästa som hänt mig under 2017 är att jag köpt häst, det är egentligen en av de bästa saker som någonsin hänt mig. Min livsdröm. Att ha en egen häst. Den 7e juni tog jag henne och fortfarande kommer en overklighetskänsla över att jag har min alldeles egna häst. Jag trodde den tiden var mycket längre fram för min del. Det hjälper verkligen att ha någonstans att tanka energi. För även om det inte har varit en toppendag i stallet så fylls ändå själen med energi. Jag kan inte riktigt förklara det. Men jag blir inte lika mentalt slut. 
Min son tycker om att rida och pyssla på med henne också, så jag har en trogen följeslagare vid min sida :) livet rullar på och jag hoppas att 2018 kommer fortsätta ta mig framåt.
The doctrine of the soul | | Kommentera |
Upp